Web Toolbar by Wibiya

Szárító rendszerek

Főoldal -> Termekek -> Szarito-rendszerek

Szárításon azt a műveletet értjük, amellyel a szárítandó anyagokból eltávolítjuk a felesleges nedvességet, és ezáltal alkalmassá tesszük a terméket a minimális veszteséggel megoldható tartós tárolásra vagy feldolgozásra. A szárítás elsősorban tartósítási eljárás, amelynek során a termék nedvességtartalma lecsökken, és így az hosszabb ideig minőségkárosodás nélkül tárolható. Az élelmiszer-gazdálkodásban a szárításnak rendkívül nagy a jelentősége. A magyarországi tésztagyártásban egyre fontosabb kérdés a folyamatos szárítás.

Tésztagyártó üzem részére fejlesztettük ki a szárítási eljárás automatizálását. A technológiai folyamat beállítása receptként elmenthető, a szárítási technológia grafikon formájában tárolható. Az egyenletes szárítást biztosító elemek működtetését szenzorokkal ellenőrzött végrehajtó elemek végzik, PLC felügyelet mellett.

Tészta szárító rendszer

Kapcsolat

Főoldal | Mérleges Adagolók | Rezgőadagolók | Csomagológépek | Robottechnika | Szolgáltatások | Technológia |

nkrcompany@t-online.hu | Készítette: Kiss Norbert - 2011

Back to content | Back to main menu