Web Toolbar by Wibiya

Tevékenységünk - Cégünk története

Főoldal -> Cegtortenet

Tisztelt Látogatónk!

Az általunk gyártott gépek, berendezések, rendszerek egy családi vállalkozás tagjai legjobb tudásának és lelkiismeretes munkájának az eredménye. Célunk, hogy a több évtizedes tapasztalatainkra (Anno 1987) és piacvezető partereinkre alapozva minőségi és innovatív feladatokat végezzünk az ipari automatizálás területén (mérleges adagolók, rezgőadagolók, csomagológépek, robottechnika, szárító rendszerek, komplett automatizálási sorok). Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta oldalainkat!

CÉGÜNKNÉL NAGY HANGSÚLYT FEKTETÜNK "KOMPLETT MEGOLDÁSOK" KIVITELEZÉSÉRE. NEM TERMÉKET HANEM TECHNOLÓGIÁT ADUNK. ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE A TERVEZÉSTŐL AZ ELEKTROMOS VEZÉRLÉSEKEN ÁT A PROFI GÉPGYÁRTÁSIG ÉS INFORMATIKAI RENDSZEREKIG TERJEDŐ PALETTA MINDEN SZOLGÁLTATÁSÁVAL.

A gépészeti tervek elkészítésében, kivitelezésében a Kása-Terv Kft-vel dolgozunk együtt. A Kft ügyvezetője, Kása István magasan képzett, számítógépes tervezésben jártas, nagy gyakorlattal rendelkező szakember. Ennek köszönhető, hogy az általunk tervezett, kivitelezett berendezések a gyakorlatban megállják a helyüket. A Kása-terv Kft egyedi felkérésre, célgépek kifejlesztésével jelent meg a piacon, melyből célgépgyártás oldalunkon megtekinthetnek néhányat.

Reméljük az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek! Szívesen segítünk minden - a szakterületünkbe vágó - témában. Keressen minket bizalommal akár személyesen is!


K céglogo Tevékenységünket 1987-ben kezdtük ,,K" cégjelzéssel. Ipari vezérlések javításával, felújításával, átalakításával foglalkoztunk. Így több mûanyag nyílászáró gyártógépsor elektromos vezérlését alakítottuk át modern, megbízható rendszerre. A megbízhatóság érdekében saját, szabadon programozható vezérlõegységet (PLC-t) fejlesztettünk ki.

Később tevékenységi körünk kibővült a szabályzástechnika, ezen belül a hőmérséklet szabályzás problémáinak kezelésével. Hőmérséklet szabályzók javítása, új szabályzók gyártása, beépítése egészítette ki tevékenységi körünket.

A csomagolástechnika fejlõdése elénk is új feladatokat állított. Kifejlesztettük a mérleges adagolás precízebb változatát. Ezt mi aktív adagolásnak neveztük el. Ennek segítségével a feldolgozóipar sok eddigi problémáit tudtuk kezelni. A kihívások azonban nem értek véget. Az elektronikai fejlesztések mellett tevékenységi körünket az elektromechanikus elemek fejlesztésével is kiegészítettük. Új vibrátoros adagolóegységet, mérõegységet fejlesztettünk ki, melynek segítségével 2000-ben elkészült önálló termékünk, a vízszintes mérleges adagoló. E terméket különbözõ kiépítésben készítjük. Önálló egycsatornás, kétcsatornás vagy automata gépre építhetõ két-, három-, négy-, hatcsatornás változatban. A fejlõdés azonban nem áll meg. Kifejlesztettük a kezelõbarát vezérlõ elektronikát, mely szinte minden állapotról tájékoztatja a felhasználót.

Tevékenységünket 2003 óta ,,NKR" cégjelzéssel folytatjuk. A kibõvített név kibõvített tevékenységet is jelent. A fejlesztés, kivitelezés, szervízelés, marketingtevékenység eddigi szûkebb lehetõségei ettõl kezdve új lendületet adott vállalkozásunknak. (2004 óta a következõ mondat volt olvasható ezen a web lapon: Jövõbeli terveink között szerepel a körmérleges adagolás tökéletesítése valamint a vezérlések számítógépes felügyelet alá helyezése.) Ez már nem a jövõ többé. A vállalkozás három tagja megosztotta egymás között a fejlesztési területeket, így lehetõség nyílt a csúcstechnológiás megoldások megismerésére és integrálására az ipari rendszerekbe minden területen. Többek között nagy fejlõdésen ment keresztül a HMI és SCADA rendszerek tökéletesítése. Nemcsak a gépsor mellett biztosított az "ember gép kapcsolat" interaktív terminálon keresztül, hanem lehetõség nyílt a termelés számítógépes felügyeletére, vezérlésére, az adatok naplózására különféle adatbázisokba stb.
Tevékenységünk lefedi a technológiai tervezéstől (2D-3D) kezdve a kivitelezéshez szükséges valamennyi folyamatot. A több évtizedes tapasztalatra alapozva, gépfejlesztést új alapokon kezdhettük el. A legkorszerűbb technikai megoldások (pl.: vibrációs technika, érzékelési technológia, szervo stb.) figyelembevételével a kor igényét kielégítő, korszerű, versenyképes gépeket, rendszereket és vezérléseket igyekeztünk kifejleszteni. Ennek érdekében olyan partnerekkel állunk szoros kapcsolatban, akik mind a piac vezető cégei közé tartoznak.

A termék palettánk igen széles és sokrétű. Többek között megemlítenénk a saját fejlesztésű és aktív adagolási technológiát alkalmazó mérleges adagolóinkat, rezgőadagolóinkat, tömlőtasakos gépeinket, tesztelő rendszereinket, szárító- és szállító rendszereinket. Cégünk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik ipari vezérlésekkel kapcsolatban is (a saját fejlesztésű vezérlőktől kezdve, komplett ipari vezérlések kiépítésig). A meglévő termékeink mellett vállaljuk egyedi gépek tervezését és kivitelezését, 2D/3D tervezést és régebbi gépek korszerűsítését is, így Önnek minimális kiadással is elérhetővé válhatnak a mai modern technológia vívmányai. Annak érdekében hogy költségeit csökkentsük, hatékony energiafelhasználású rendszereket készítünk, fejlesztünk. Termékeinkről elmondható, hogy OLCSÓBBAK a jelenleg a kereskedelemben kapható rendszerekhez képest.
Kiemelnénk az informatikai területen nyújtott szolgáltatásainkat (termelésfelügyeleti, termékkövető rendszerek, raktárkezelés, informatikai/telefonos hálózatok tervezése, kivitelezése stb).

Céljainkat vevőink elégedettsége révén kívánjuk elérni. Nagy hangsúlyt fektetünk a hosszútávú partneri kapcsolatok feltételeinek kiépítésére. Ennek során folyamatosan fejlesztjük cégünk vállalati kultúráját, igyekszünk megismerni és alkalmazni a korszerű technológiákat, és gyártási módszereket és a tevékenységünk hatékonyságát tökéletesítése érdekében.

Feladataival, problémáival kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Hosszú évek tapasztalatai és szakmai felkészültségünk biztosítékot jelentenek a megbízható együttműködésre.

Az NKR Company csapata

NKR Company csapata 2005

Kapcsolat

Főoldal | Mérleges Adagolók | Rezgőadagolók | Csomagológépek | Robottechnika | Szolgáltatások | Technológia |

nkrcompany@t-online.hu | Készítette: Kiss Norbert - 2011

Back to content | Back to main menu